Tips beli dan melabur Emas pada Sabtu 28 jan 2012…..

 

Emas, wang masa hadapan…

Salam semua,

posting kami yang baru adalah Encik Syukor Hashim , sifu emas sudi menyertai GOPPSZ untuk berceramah bagi seminar

Pelaburan Emas : Cara Mudah, Tepat dan Selamat 

Tarikh : Sabtu 28 Jan 2012

  Tempat: Bilik Tayangan,   Perpustakaan  UTM Skudai Johor (sebelah masjid   UTM)

Jam : 9.00 -12.00 tgh

Daftar: 8.15-8.45 am; minum pagi disediakan

 Yuran RM30.00 , ebook berharga RM80 dapat PERCUMA!! buah tangan penceramah sendiri…….terima kasih!!!

Hubungi: 

En Rahman , rahman.l@mel.psz.utm.my 019-7748556

Pn Siti  Nisrin ,nisrin@utm.my    019-7166116

Pn As , aslinda@utm.my,  012-7594771

Nota: saya dah baca ebook ni, baru lah saya tahu :-

1) langkah demi langkah untuk jana keuntungan melalui emas

2)  ada sistem ‘monitoring’ rupanya yang boleh beritau kita bila nak beli

3) macamana nak jual-beli-gadai- beli balik-dapat untung buat duit melalui emas ni…ada caranya………:-) kecil-kecilan till besar-besaran

4) nak beli gold yang mana? UOGold? Public Gold?? (bukan bawah Public Bank ya semua, saya sendiri salah faham), kat kedai emas????

puas hati dapat baca ebook ni, sangat membantu saya…..untung sgt dpt ebook bayar RM30 jer………

kalau tak dapat datang pun boleh beli ebook ni drp tuannya lah……….http://jutawanemas.com/v1/..   baik datang, jimat RM80……

tolong hebahkan ya, TQ

Nisrin MA

Encik Syukor Hashim http://jutawanemas.com/v1/.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s