CINTA DELIVERY – mengupas rahsia penguasaan potensi diri

 — rahsia untuk merubah hidup daripada ‘biasa-biasa’ kepada ‘luar biasa’
 –rahsia kejayaan orang yang berjaya (termasuk kejayaan orang hebat  UTM)
 –rahsia kuasa minda ‘jutawan’ dan praktikal  prinsip ‘Law of Attraction’
 –rahsia mengelakkan masalah kebocoran wang– asyik keluar, masuk kurang
 –rahsia mengaktifkan getaran tarikan cinta, kasihsayang keluarga, majikan, wang, apa  sahaja yang anda inginkan, insya ‘allah, alhamdulilah…….
(meminjam daripada ruang iklan Mr Azizan Osman, Mind Power, Harian Metro Ahad, 11 Disember 2011)
Objektif :
– menghebahkan teknik asas menguasai potensi diri  
– help others to become winners  – ” paint the target around the arrow &  learn to celebrate other achievement ”   insya ‘allah, alhamdulilah…

Penyampai : Siti Nisrin M Anis, peserta bengkel Mind Power Mr Azizan Osman, Prof Syed Syafiq UTM,  practitioner NLP-LOA

Cerita saya :

perubahan  hidup dalam tempoh 5 bulan……(pengalaman saya) selepas mengikuti bengkel sifu utama,   YB Prof Syed Mohd Syafiq…

Orang selalu berkata,  kalau tiba2 kita teringat pada seseorang, sebenarnya orang itu pun sebenarnya sedang mengingati kita.  Dan yang paling best adalah, kebanyakan daripada kita , terutamanya yang telah berumahtangga, pasangan anda  pasti memiliki ciri2 yang anda idamkan, betul tak? Kalau tak dapat semua, sebahagian nya mesti ada..:-)

Saya teringat istilah mak & ayah saya, ‘makanan dari syurga’, di mana, kadang2, kita teringin hendak makan sesuatu, ada la pula orang yang membeli atau menghantarkannya kepada kita. Istilah lain yang kita selalu guna adalah ‘kebetulan’, tak disangka-sangka’, ‘pucuk dicita ulam mendatang’, ‘nasib baik’ dan sebagainya….

INGAT TAK CERITA THE MATRIC? MANUSIA dijadikan bateri kpd mesin? Kenapa? Sebab manusia itu adalah medan tenaga yang cukup luar biasa, bahasa senang adalah MAGNET HIDUP. Inilah yang dikatakan hukum tarikan.

Sebenarnya Hukum Tarikan memang berlaku kepada semua orang, selalunya tanpa disengajakan kerana kita tidak didedahkan kepada ilmu menjadikan ianya SENGAJA.

Ada ke   kaedah sengaja? Tak percaya?!? ADA, kerana ilmu ALLAH sangat luas, manusia hanya perlu menggalinya….

justeru, ,  kami ingin memperkenalkan TEKNIK  mendapatkan apa yang kita INGINKAN dengan SENGAJA melalui kaedah yang sistematik yang dikenali sebagai HUKUM TARIKAN, melalui Bengkel CINTA DELIVERY  31 Dis , jam 8.30 -11.30 pagi  di Bilik Tayangan PSZ, Aras 3,

 RM10 student, staf / family staf UTM RM20.00 penyertaan luar…

Apa sahaja yang anda ingin, BOLEH DIPENUHI, jika TAHU TEKNIK nya;  baik pasangan idaman, jutawan, karier yang lebih baik, lulus peperiksaan dengan cemerlang, malahan penyembuhan penyakit (ini kelas advanced ya)

Bengkel seumpama itu, biasanya berharga RM2,000.00 – RM8,000.00 (boleh buat downpayment beli rumah tu, takpun buat bayar maskawin..:-)) tapi kami ingin memperkenalkannya kepada anda agar manafaat adalah MAMPUMILIK dengan tawaran luarbiasa iaitu RM10.00 – RM20.00….tak percaya? Ilmu apa la harga murah sangat ni?!?!?! Ilmu alam??? Ya benar, ILMU ALAM SEMESTA = UNIVERSE. Jom lah join Bengkel CINTA DELIVERY  31 Dis , jam 8.30 -11.30 pagi, Bilik Tayangan PSZ, UTM Skudai

Dalam bengkel ini kami berikan booklet untuk mengaplikasi langkah-demi-langkah (step no 1 until finish) law-of-attraction……insya allah sangat boleh dipraktiskan bila balik ke rumah…

Dan yang pengisian terakhir adalah, tips memahami gaya komunikasi orang lelaki dan perempuan dan cara berkomunikasi, cerita-ceriti sahaja, tapi adaptasi drp buku ‘Man from Mars, Woman from Venus’ & ‘Why Man Don’t listen & why woman cannot read maps” diadun sesedap rasa mengikut resepi orang kita…

Jom lah support bengkel ni, insya allah kalau ada sambutan, boleh buat bengkel susulan, panggil sifu nya la pula….”TAK KENAL MAKA TA CINTA”, jika  ‘YA’…. hubungi…..

nisrin@utm.my atau aslinda@utm.my TQ

2 thoughts on “CINTA DELIVERY – mengupas rahsia penguasaan potensi diri

  1. Hai ..
    Nampak macam menarik …TETAPI saya di KL …Kenapa tak buat program yang sama di UTM jln Semarak KL ….saya gerenti mesti ramai yang akan hadir termasuk ler saya InsyaAllah🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s